×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Sverigekollen: Derby mellan Red Reserve och X6tence Galaxy

1
Idag spelas tre stycken svenskmatcher, varav ett derby. Det laget kanske mest problemfyllda laget i Sverige just nu, Red Reserve, ställs mot sina landsmän i X6tence Galaxy. I de resterande två matcherna får vi se Chaos och Vexed.
I dagens första svenskmatch får vi se Chaos Esports Club spela ännu en omgång i LOOT.BET Season 1. De ställs mot det finska laget HAVU Gaming som just nu ligger sist i ligan. Svenskarna å andra sidan ligger på en tredjeplats. De har lyckats få med sig tre vinster efter sina fem matcher.


Den andra svenskmatchen för dagen spelas även den i LOOT.BET Season 1 men denna gången är det två svenska lag. Derbyt spelas mellan Red Reserve och X6tence Galaxy. Lagen har vunnit en match var i ligan och ligger precis över HAVU. Red Reserve spelade under gårdagen med dels sin bänkade spelare Hampus "hampus" Poser men även Kevin "HS" Tarn och Adil "ScreaM" Benrlitom som spelade riktigt bra.


I den sista matchen för får vi se Vexed Gaming spela en omgång i United Masters league. Det svenska laget ligger just nu nästsist i ligan och kommer idag få möta laget som har förstaplatsen, Sprout. De svenska lagets chanser i ligan är rätt så uträknade och det tyska lagets plats i slutspelet är rätt så säkert.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..