×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Sverigekollen: Maikelele ställs mot X6tence Galaxy

1
I dagens online-CS så spelas hela fem stycken svenskmatcher. I en av dem får vi se Mikail "Maikelele" Bill ställas mot sina landsmän i X6tence Galaxy. Chaos och Vexed spelar även en match var medan Red Reserve spelar två.
Dagens första svenskmatch spelas mellan Vexed Gaming och Alternate Attax. Det är en riktig bottenmatch i United Masters League där lagen ligger trea och tvåa från slutet respektive. Inget av lagen har någon vidare chans att ta sig vidare till slutspel.


I den andra svenskmatchen för dagen får vi se Mikail "Maikelele" Bill och hans NoChance ställas mot svenskarna i X6tence Galaxy i LOOT.BET Season 1. NoChance har endast spelat en match i ligan, vilket de förlorade. X6tence å andra sidan har spelat tre stycken matcher men har endast vunnit en av dem.


Efter det får vi se ännu en match med tyska Alternate Attax. Denna gången ställs det mot svenskarna i Chaos Esports Club i MDL. Svenskarna ligger inte bra till i ligan. De har spelat två stycken matcher och har förlorat båda. Tyskarna å andra sidan har endast spelat en match, men de har vunnit den.


Matchen som följer blir den första matchen för Red Reserve för dagen. Även i den matchen kommer vi få ser Alternate Attax spela. Denna matchen spelas i United Masters League där Red Reserve fortfarande ligger bra till på en tredjeplats. Vilka som det svenska lager kommer att spela med är just nu då de endast har två stycken aktiva spelare kvar i sin lina.


Den sista matchen för dagen spelas även den av Red Reserve. Denna gången i LOOT.BET Season 1. De ställs mot ukrainsk-lettiska Pro100. I denna liga går det inte lika bra för det svenska laget. De har spelat två matcher och förlorat båda medan Pro100 har spelat tre stycken matcher och vunnit två av dem.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..