×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Belgien

ScreaM och Ex6TenZ ryktades närma sig Red Reserve — föll bort

1
Red Reserve var nära på att säkra Adil "ScreaM" Benrlitom och Kévin "Ex6TenZ" Droolans under dess bälte. Planerna gick dock aldrig i lås.
Enligt källor ska Red Reserve varit nära en internationell lina. Efter att Joakim "disco doplan" Gidetun lämnade organisationen stod den belgiska duon bestående av Adil "ScreaM" Benrlitom och Kévin "Ex6TenZ" Droolans nära ersättningsrollen. Hade laget blivit verklighet hade duon spelat tillsammans med William "draken" Sundin, Hampus "hampus" Poser och Jesse "zehN" Linjala.

Planerna gick dock aldrig i lås på grund av att Red Reserve, enligt profilen "neL", är en "död" organisation. I samband med att disco doplan lämnade organisationen publicerade spelarens mamma, Carina Gidetun, att organisationen inte betalade ut spelarnas löner. Om detta stämmer kan detta vara orsaken till att planerna med ScreaM och Ex6TenZ inte gick i lås, då de inte kunde bli betalda. Om spelarna i fråga är aktuella att spela ihop under annan fana är ännu oklart.

Laget skulle kunna se ut som följer

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..