×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Idag avgörs de amerikanska och europeiska IEM Sydney-kvalen

1
Under dagen och vidare mot kvällen spelas de sista omgångarna i både det europeiska och amerikanska slutna kvalen för Intel Extreme Masters Sydney. I Europa är det tre lag som återstår, BIG, G2 och 3DMAX. Lika många lag är det i Nordamerika där vi ser Ghost, Eunited och Swole Patrol.
Kvalen för Intel Extreme Masters Sydney går nu in i slutspurten. I Europa väntar BIG, som nyligen tappade Owen "smooya" Butterfield, på att få möta vinnarna mellan fransklagen G2 Esports och 3DMAX. Endast ett lag tar sig vidare från europeiska kvalet och BIG har en stor fördel. Då de kommer från upper bracket får de en karta i fördel i bäst-av-fem-mötet.

På andra sidan atlanten är det Braxton "swag" Pierce och hans Swole Patrol som väntar i finalen. De kommer att få möta vinnarna från matchen mellan Joshua "steel" Nissan och kompani i Ghost Gaming och Eunited. Precis som i det europeiska kvalet så har Swole Patrol en karta i fördel i sista matchen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..