×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

TSM ryktas återvända till CS:GO

1
Enligt uppgifter till Dexerto är den amerikanska organisationen Team SoloMid tillbaka in i CS:GO. Organisationen har inte huserat ett CS:GO-lag sedan januari 2017 då deras amerikanska fördes över till Misits.
Team SoloMid har inte haft ett CS:GO-lag sedan januari 2017. Detta kan nu vara påväg att ändras om man väljer att tro på de uppgifter som Dexerto har fått in. Enligt uppgifterna har organisationen hört av sig till ett flertal spelare som just nu är bänkade i sina lag.

TSM tappade sitt förra CS:GO-lag med spelare som Russel "Twistzz" Van Dulken och Shahzeeb "ShahZaM" Khan under januari 2017. Spelarna valde att gå till Misfits efter ett bråk mellan organisationens ägare och Sean "seang@res" Gares angående PEA.

Det mest framgångsrika laget som TSM huserade var det danska laget med Nicolai "device" Reedtz, Finn "karrigan" Andersen, Peter "dupreeh" Rothmann, Andreas "Xyp9x" Højsleth och René "cajunb" Borg. Det laget vann fem stycken stora turneringar för organisationen innan de bildade Astralis.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..