×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Storbritannien

North vinner ICE Challenge över Natus Vincere

1
ICE Challenge är över och det blir danska North som plockar hem titeln och 30 000 dollar. Finalen avslutades efter två raka kartor mot Natus Vincere.
Den första kartan av finalen i ICE Challenge i London blev Natus Vinceres val, Dust2. I den första halvan bytte North och Navi rundor fram och tillbaka tills att det stod 9-6 till det östeuropeiska laget. När lagen bytte sida var det dock danskarna som var hungrigast. De vann pistolrundan och tog även de fem rundorna som följde. Men Navi kämpade tillbaka och fick 14 rundor. North avslutade då den första kartan med 16-14.

Nu var det dags för Norths val av karta, Nuke. Trots en vunnen pistolrunda av Navi så var det North som fick flest rundor i halvan, nio stycken. De tog även pistolrundan som följde och de två efter. Navi såg efter det ut att vara påväg mot en comeback då de tog sex rundor på raken. Men North tog över matchen igen och avslutande den med 16-12.


ICE Challenge
1. North 30 000 dollar
2. Natus Vincere 10 000 dollar
3. Heroic 7 000 dollar
4. Avangar 3 000 dollar

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..