×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Storbritannien

Natus Vincere tar sig till final i ICE Challenge — Heroic utslagna

1
Trots förlust i första dagen av ICE Challenge i London lyckades Navi ta sig till final efter övertidsdrama mot Heroic. De ställs nu mot turneringens andra danska lag, North, om förstaplatsen och 30 000 dollar.
Natus Vincere fick en stark start i den första kartan i Consolidation-finalen av ICE Challenge. Matchen började på det östeuropeiska lagets kartval, Train. De började med att ta fem raka rundor på sin T-sida. Heroic började då komma ikapp lite och fick med sig åtta rundor på sin CT-sida. Detta var dock inte en bra halva nog för danskarna och Adam "friberg" Friberg som inte tog en enda runda till efter det och förlorade med 16-8.

Den andra kartan, Mirage, började likt den första. Navi lyckades vinna den första pistolrundan och de tre rundor som följde. Efter det tog Heroic fyra rundor för sig själva och när lagen bytte sida stod det 9-6 till Navi. Nu vann Heroic sin första och enda pistolrunda för matchen. De verkade nu ha fått en ny energi och fick matchen till 14-10. Då vände det dock igen och helt plötsligt var det Navi som hade matchbollen, 15-14. Heroic lyckades dock tvinga matchen till övertid. Mer än så blev det dock inte och Navi kunde säkra finalplatsen efter 19-16.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..