×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Sverigekollen: Dubbla matcher för både Chaos och X6tence Galaxy

1
Idag spelas återigen fem stycken svenskmatcher. Både Chaos och X6tence Galaxy spelar två matcher var, samt att båda spelar slutspelsmatcher i olika turneringen. Även Red Reserve spelar en match idag.
Dagens svenskmatcher börjar redan klockan 13:00 med Chaos Esports Club som spelar en av sina matcher för dagen. Denna matchen spelas i LOOT.BET Season 1 mot Pro100. Båda lagen har tidigare vunnit mot x-kom och ligger därmed på tre poäng var i ligan. Svenskarna har dock spelat en match mer än det ukrainska laget, en match de förlorade.


Den andra svenskmatchen spelas mellan X6tence Galaxy och minoruppstickarna Valiance. Denna matchen spelas United Masters League där båda lagen ligger rätt så säkert över slutspelssträcket, Valiance på en andraplats och X6tence på en femteplats.


Dagen fortsätter efter det med Chaos andra match för dagen. De kommer att spela lower bracket-finalen av OGA Counter PIT Season 4. De möter ett lag som det laget som det tidigare slog i LOOT.BET, x-kom. Svenskarna lyckades vinna den matchen med 2-0 men en av kartorna vann de på övertid.

Klockan 19:00 är det dags för X6tence Galaxy att spela en slutspelsmatch, närmare bestämt en kvartsfinal. Matchen spelas i LOOT.BET HotShot Series. Svenskarna som placerade sig på en andraplats i sin grupp kommer att möta vinnarna av grupp C, Unknown.

Den sista matchen för dagen spelas mellan Red Reserve och Expert Esport i United Masters League. Svenskarna ligger fortfarande bra till i ligan på en tredjeplats men det är mycket tyngre för det tyska laget som ligger fyra från slutet.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..