×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Storbritannien

smooya bannad från FPL efter olämpligt beteende

2
Den brittiska spelaren Owen "smooya" Butterfield har blivit temporärt bannad från FPL efter olämpligt beteende. Under en FPL-match så kallade han den danska spelaren Ismail "refrezh" Ali för "fucking bitch" samt sa åt honom att ta sitt liv.

Owen "smooya" Butterfield blev under gårdagen bannad från FPL. Spelaren som nyligen placerade sig själv på bänken i BIG spelade under tisdagen en match i FPL i samma lag som den danska spelaren Ismail "refrezh" Ali. smooya anklagade den danska spelaren för att kasta matchen och att inte spela seriöst. Något som kunde ses i Nikola "Lobanjica" Mijomanovićs stream.


I ett annat klipp, även det från Lobanjicas stream, som utspelade sig efter matchen kan man höra smooya berätta hur han blev förbannad på refrezh och att han, enligt han själv, var tvungen att kalla honom för "fucking bitch". Han beskriver också att när matchen gick till övertid så slutade refrezh försöka och att han då bad honom att ta sitt liv, "I literally told him to fucking kill himself".


Artikelbild: Dexerto

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..