×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Storbritannien

North vinner det danska derbyt — vidare till final i ICE Challenge

1
Det danska derbyt mellan Heroic och North i ICE Challenge i London, England av gjordes efter tre kartor. Och det blev det sistnämnda laget som lyckades knipa den första finalplatsen.
Upper bracket-semifinalen i ICE Challenge spelades mellan de två danska lagen Heroic och North. Matchen startade på Norths kartval, Mirage. Det var dock inte de som gick ut starkast utan Heroic. Adam "friberg" Friberg och kompani lyckades få med sig 13 rundor från sin CT-sida. När lagen bytte sida såg dock North hungriga ut och tog fem raka rundor. Men detta räckte inte till, första kartan till Heroic med 16-8.

Den andra kartan blev Nuke och nu var det North som startade starkt med fem raka rundor. Trots det så var det Heroic som fick med sig flest rundor vid sidbytet, nio stycken. Detta visade sig dock inte ha någon betydelse. Norths CT-sida var otroligt starkt och de kunde stänga kartan med 16-11. Matchen skulle nu avgöras på Train och återigen var North som startade bäst. De lyckades få med sig hela tolv rundor på sin CT-sida. Heroic började sniffa lite efter en återhämtning men North var segerhungriga och kunde säkra finalplatsen med 16-8 på train.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..