×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Storbritannien

Danmark startar starkt i ICE Challenge — Heroic överraskar mot Navi

1
Den första omgången av ICE Challenge i London, England spelades under gårdagen. Där fick vi se de två danska lagen, Heroic och North gå vinnande ur sina matcher mot Natus Vincere och Avangar.
I den första dagen av ICE Challenge fick vi se de fyra lagen i turneringen spela en match var. I den första var det favorittippade Natus Vincere som ställdes mot turneringens enda svenskhopp Adam "friberg" Friberg för Heroic. Det danska laget som under gårdagen presenterade sin nya design har även plockat upp en ny spelare i form av Benjamin "blameF" Bremer.

Första kartan, Overpass, gick föga förvånande till just Navi med 16-8 trots en stark start av Heroic. I den andra kartan blev det dock en helt annan historia. Där blev det de danska laget som krossade Navi på Nuke. De släppte endast fyra rundor på sin CT-sida och efter en vunnen pistolrunda på den andra kartan blev det lätt att avsluta kartan med 16-4. Den sista kartan, Inferno, blev en jämnare historia. Trots en otroligt starkt första halva av Heroic, där de vann 13 rundor såg matchen ut att vända när lagen bytte sida. Navi tog 11 rundor på raken innan Heroic kunde avsluta kartan med 16-13.

I den andra matchen var det turneringens andra danska lag, North, som ställdes mot det kazakstanska laget Avangar. Den första kartan, Mirage, började jämnt och fortsatte så genom hela kartan. Det var dock tydligt att det var North som var det bättre laget och de plockade hem den första kartan med 16-12.

North hade nu chansen att avsluta matchen på den andra kartan, Cache. Det blev återigen en jämn kamp och när danskarna hade en ledning på 11-8 var det Avangar som taggade till. De tog åtta snabba rundor och tappade endast två. 16-13 till Avangar. Matchen skulle nu, precis som den föregående, avgöras på Inferno. Denna kartan blev dock den minst jämna i matchen. North fick en starkt start på sin CT-sida och gick in i andra halvan med säkra 11-4. De tog även pistolrundan när lagen bytte sida samt de tre rundorna som följde. Efter ett tappert försök och fem raka rundor av Avangar så kunde Heroic stänga kartan med 16-9.

Turneringen fortsätter idag med ett danskt derby i upper bracket-finalen med start 11:30. Efter det följer utslagningsmatchen mellan Navi och Avangar som startar cirka 15:00.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..