×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Rick Fox: "I do have a disappointment with our CS:GO experience"

1
Basketlegendaren, och grundaren till organisationen Echo Fox, Rick Fox var under söndagen med i podcasten Dexerto Talk Show, ledd av Richard Lewis. I podcasten pratar han om organisationens misslyckande i CS:GO, League of Legends, H1Z1, att de missade Overwatch samt mycket mer.
Echo Fox grundades 2015 när basketlegendaren Rick Fox köpte Gravitys LCS-plats. Efter det har organisationen haft lag i många olika spel så som CS:GO, Call of Duty och olika spel i Fighting Game Community. I podcasten Dexerto Talk Show, ledd av Richard Lewis, pratar Rick Fox om organisationen.

När ämnet CS:GO kommer upp erkänner Rick Fox att han är besviken över organisationens CS:GO-upplevelse. Han menar att laget borde ha varit mycket bättre och att det är väldigt bra community. Han säger också att han alltid velat komma tillbaka till CS:GO men att det inte hända så de bytte fokus till Fighting Game Community.

Han pratar också om att CS:GO inte var den enda missen för organisationen, utan även Overwatch. Han förklarar att tidigt var intresserad av spelet och hörde snabbt hur ligan skulle fungera. Han förklarar också att det inte var han som gjorde besluten i organisationen just då men att de valde att fokusera på League of Legends, där de har sin lojalitet.

De pratar även om vilka spel organisationen kan expandera till. De pratar först om Call of Duty, som organisationen tidigare haft lag i. Fox säger att de är intresserade av spelet men väntar just nu. När Fortnite kommer upp så säger Fox att vi kommer att få se Echo Fox i Fortnite under 2019.Artikelbild: Riot Games/LoL Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..