×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fem svenskmatcher spelas idag

1
Idag spelas totalt fem stycken svenskmatcher. X6tence Galaxy och Red Reserve spelar två matcher var medan Chaos spelar en match. Matcherna kommer spelas i United Masters League, MDL och LOOT.BET Season 1.
I dagens första svenskmatch får vi se X6tence Galaxy ställas mot Windigo Gaming i LOOT.BET Season 1, redan klockan 13:00. Det blir den första matchen för svenskarna i ligan medan Windigo vann sin inledande match mot Red Reserve.


I den andra svenskmatchen för dagen får vi se just Red Reserve i United Masters League. De ställs dagen till ära mot Alternate Attax. Svenskarna ligger fortfarande bra till i ligan på en fjärdeplats medan det tyska laget ligger trea från slutet, fyra platser under slutspelssträcket. Red Reserve kommer i denna matchen spela med Saif "Sayf" Jibraeel och Kevin "HS" Tarn klockan 15:00.


Efter det, klockan 18:00, får vi se ännu en gång se Red Reserve spela en match, denna gången i MDL. De möter fransmännen i Team Vitality som har redan har spelat tre matcher i ligan och vunnit samtliga. Svenskarna å andra sidan har endast spelat en match och förlorat den. I denna matchen får vi se ändringar i linan för Red Reserve då de kommer att spela med Joakim "disco doplan" Gidetun och Alfred "RuStY" Karlsson.


Klockan 19:00 startar två stycken svenskmatcher. I den ena får vi se den andra matchen för X6tence Galaxy för dagen. Även den matchen spelas i UML. De spelar mot Euronics Gaming som ligger sist i ligan. Svenskarna ligger synnerligen bättre till i ligan på en sjätteplats, endast två platser bakom landsmännen i Red Reserve.


Den andra matchen som spelas klockan 19:00 blir även den sista svenskmatchen för dagen. Där får vi se återigen se fransmännen i Vitality som denna gången får möta Chaos Esports Club i MDL. Även Chaos har spelat en match i ligan men även de förlorade den.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..