×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Fem svenskmatcher spelas idag

1
Idag spelas totalt fem stycken svenskmatcher. X6tence Galaxy och Red Reserve spelar två matcher var medan Chaos spelar en match. Matcherna kommer spelas i United Masters League, MDL och LOOT.BET Season 1.
I dagens första svenskmatch får vi se X6tence Galaxy ställas mot Windigo Gaming i LOOT.BET Season 1, redan klockan 13:00. Det blir den första matchen för svenskarna i ligan medan Windigo vann sin inledande match mot Red Reserve.


I den andra svenskmatchen för dagen får vi se just Red Reserve i United Masters League. De ställs dagen till ära mot Alternate Attax. Svenskarna ligger fortfarande bra till i ligan på en fjärdeplats medan det tyska laget ligger trea från slutet, fyra platser under slutspelssträcket. Red Reserve kommer i denna matchen spela med Saif "Sayf" Jibraeel och Kevin "HS" Tarn klockan 15:00.


Efter det, klockan 18:00, får vi se ännu en gång se Red Reserve spela en match, denna gången i MDL. De möter fransmännen i Team Vitality som har redan har spelat tre matcher i ligan och vunnit samtliga. Svenskarna å andra sidan har endast spelat en match och förlorat den. I denna matchen får vi se ändringar i linan för Red Reserve då de kommer att spela med Joakim "disco doplan" Gidetun och Alfred "RuStY" Karlsson.


Klockan 19:00 startar två stycken svenskmatcher. I den ena får vi se den andra matchen för X6tence Galaxy för dagen. Även den matchen spelas i UML. De spelar mot Euronics Gaming som ligger sist i ligan. Svenskarna ligger synnerligen bättre till i ligan på en sjätteplats, endast två platser bakom landsmännen i Red Reserve.


Den andra matchen som spelas klockan 19:00 blir även den sista svenskmatchen för dagen. Där får vi se återigen se fransmännen i Vitality som denna gången får möta Chaos Esports Club i MDL. Även Chaos har spelat en match i ligan men även de förlorade den.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..