×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

ave lämnar coachrollen i North — mithR ersätter

1
Det danska laget North tappar sin coach, Alexander "ave" Holdt. Den gamla 1.6-spelaren har valt att lämna laget för att fokusera på sin familj. De kommer istället testa Torbjørn "mithR" Nyborg i rollen.
Den danska organisationen North har offentliggjort att deras coach, Alexander "ave" Holdt, har valt att lämna laget. Anledningen till att coachen lämnar är för att fokusera på sin familj då han och hans fru nu väntar sitt tredje barn. ave var en del av mTw under största delen av sin 1.6-karriär och hjälpte laget till sitt dominanta 2008. I CS:GO startade han som en analytiker för North innan han gick över till att coacha deras akademilag men gick snabbt över till huvudlaget i början av 2018.

Den som ersätter ave blir den Torbjørn "mithR" Nyborg. Dansken som tidigare har varit coach för Tricked Esport har under de senaste åren varit coach för Alternate Attax. Coachen är just nu bara med i laget på testbasis. Om ave kommer att fortsätta arbeta med organisationen är just nu inte säkert men i ett uttalande säger han att han lägger sin coach-karriär på is.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..