×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Storbritannien

BIG ryktas bänka smooya — nex ersätter

1
Enligt uppgifter till VPEsports är den tyska organisationen påväg att bänka den brittiska spelaren Owen "smooya" Butterfield. Spelaren som ersätter är den spelaren som just nu sitter på bänken för BIG, Johannes "nex" Maget.
Det tyska laget BIG kommer snart att få se spelarförändringar. Trots ett starkt 2018 av laget är de nu påväg att bänka sin AWP-spelare Owen "smooya" Butterfield. Spelaren som ersätter kommer att bli den tyska spelaren Johannes "nex" Maget som just nu sitter på bänken för BIG.

VPEsports har också fått uppgifter att den brittiska spelaren har valt att bänka sig själv, detta är dock inte lika säkra uppgifter. De har även fått uppgifter om att smooya redan har hört av sig till både nordamerikanska samt europeiska lag. BIG har för majorn nex skriven som coach så de kommer även att kunna använda honom som spelare.Artikelbild: Nathan "Lexo" Cooper/ESL
2019-03-29 15:16
Håll igång pulsen och bli en bättre esportare! Tillsammans med Yalla! har vi på Fragbite tagit fram ett antal övningar som du kan göra hemma i sovrummet för att hålla både kropp och knopp i form för Fragleague.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..