×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Beyond och Aequus Club ute ur den asiatiska minorn

1
De två första lagen är nu ute ur den asiatiska minorn. Detta blev föga förvånande Beyond från Thailand som mötte Vici Gaming och Aequus Club från Israel som mötte Bin "Savage" Liu och hans Cyberzen.
Det första laget att få lämna den asiatiska blir thailändska Beyond Maple Club. De ställdes i förlorarmatchen mot Vici Gaming från Kina. Första karta, Mirage, låg alltid i Vicis händer. Redan från start såg de starka ut och säkrade 11 rundor på sin CT-sida. Den andra halvan startade med att direkt få 15 rundor. Trots ett tappert försök av det thailändska laget slutade kartan 16-7. Andra kartan blev Inferno, även den blev en kortare historia. Första halvan blev dock jämn, 8-7 till Vici. När lagen väl bytte sida blev det enkelt fört kineserna 8 snabba rundor och 16-8 till Vici Gaming.


Det gick inte heller bra för det israeliska laget Aequus Club. De fick möta kinesiska CyberZen med 1.6-legenden Bin "Savage" Liu. Den första kartan, Mirage, gick dock vägen för israelerna. De startade med att ta sju raka rundor på sin T-sida och avslutade halvan 9-6. Andra halvan gick mer fram och tillbaka och efter många om och men kunde de stänga kartan med 16-14. Andra kartan blev dock en helt annan historia. Då var det istället Cyberzen som startade starkt och fick tio rundor i halvtid. Aequus hade inte heller mycket att säga till om i den andra halvan och kartan slutade 16-9 i kinesernas favör.

Sista kartan blev en otroligt ojämn historia. Det israeliska laget fick endast en runda på sin T-sida av Train. Den andra halvan försökte de på en comeback och tog fem rundor på raken. Cyberzen kunde efter detta stänga matchen med 16-6 trots ett bra försök till en 1on4 i den sista rundan av Daniel "ponkt" Punkt.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..