×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

zehN hoppar in för Red Reserve — här är dagens svenskmatcher

1
Idag spelas tre stycken matcher i United Masters League och i alla matcher är det ett svensklag. Matcherna startar 15:00 med Vexed som ställs mot Windigo. Efter det får vi se Red Reserve som möter Euronics och dagen avslutas med X6tence Galaxy som ställs mot minor-uppstickarna Valiance.
Dagens första svenskmatch spelas klockan 15:00 mellan Vexed Gaming och Windigo Gaming. Matchen spelas i United Masters League. Svensklaget ligger just nu inte så bra till i ligan då de ligger fyra platser under slutspelssträcket. Windigo å andra sidan ligger tre platser över sträcket. Vexed har dock 15 poäng, endast två poäng mindre än HAVU Gaming som är första laget över sträcket.


Den andra svenskmatchen för dagen spelas även den i UML. Där ser vi inhopparfyllda Red Reserve ställas mot Euronics Gaming som ligger sist i ligan. Återigen kommer Adil "ScreaM" Benrlitom hoppa in för laget men denna gången ser vi även den finska spelaren Jesse "zehN" Linjala som inhoppare. Det svenska laget ligger fortfarande bra till i ligan på en andraplats bakom .


Den sista svenskmatchen för dagen spelas mellan X6tence Galaxy och minor-uppstickarna Valiance. Lagen ligger på en tredje- respektive andraplats i ligan. Det primärt serbiska laget överraskade många under den europeiska minorn som spelades under förra veckan men misslyckades ta sig vidare till majorn.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..