×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

MVP PK och Renegades vidare till slutspel i den asiatiska minorn

1
De två första lagen till slutspel i den asiatiska minorn är nu färdiga. Det blev det koreanska MVP PK från grupp B och australiensiska Renegades som tog sig vidare efter övertidsdrama mot Grayhound i grupp A.
Det blev två stycken derbyn i vinnarmatcherna av den asiatiska minorn. Korea mot Korea och Australien mot Australien. Den första matchen blev det koreanska derbyt mellan MVP PK och Gosu. Den första kartan blev Gosus kartval, Mirage. Lagen vann tre rundor var fram och tillbaka till att det stod 14-11 till Gosu. Då var det istället MVP PK som tog tag i matchen och lyckades avsluta den första kartan med 16-14. Den andra kartan blev inte lika jämn. Trots en förlorad pistolrunda kunde MVP säkra 12 rundor på sin CT-sida av Nuke. De fortsatte på sitt momentum och kunde vinna kartan med 16-5.


Den andra matchen blev det australiensiska derbyt mellan Renegades och Grayhound Gaming. Den första kartan blev Cache. Kartan blev lik den första kartan av den föregående matchen. Båda lagen lyckades vinna ett par rundor på raken och tillslut stod det 8-7 i halvtid till Renegades. De lyckades även vinna pistolrundan som följde och matchen började nu handla mycket om pengar. Inget lag lyckades vinna mer än två rundor på raken så pengarna låg alltid på en låg nivå för båda lagen. Renegades lyckades säkra tre stycken kartbollar efter en otrolig 1 mot 4-vinst av Aaron "AZR" Ward och kunde avsluta kartan på den sista av dem, 16-14.

Den andra kartan blev ännu jämnare än den tidigare. Mirage skulle nu spelas och det var Grayhound som vann den inledande pistolrundan. Kartan blev nu lik den förra då lagen började byta rundor fram och tillbaka tills halvan avslutades 8-7, fördel Grayhound. Det var även Grayhound som vann den andra pistolrundan samt rundan därefter. Då fick helt plötsligt Renegades en ny glöd och tog åtta rundor på raken, helt plötsligt hade de fem chanser på sig att avsluta matchen. Grayhound var dock inte mindre sugna på matchen och lyckades tvinga den till övertid. Det krävdes dock bara en övertid då Renegades lyckades avsluta matchen med 19-17.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..