×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Stark start för Korea — MVP PK och Gosu går vinnande ur grupp B

1
I den första omgången av grupp B i den asiatiska minorn blev det det två Sydkoreanska lagen, MVP PK och Gosu som startade bäst. Veteranen Keun-Chul "solo" Kang kommer nu att få spela vinnarmatchen i grupp B.
Kang "solo" Keun-Chul och hans MVP PK lyckades vinna öppningsmatchen mot thailändska Beyond Maple Club. Det sydkoreanska laget lyckades starta starkt och få 10 rundor på sin T-sida av Mirage. Trots en förlorad pistolrunda på den andra halvan lyckades de vinna den första vapenrundan och kunde efter det lätt avsluta matchen med 16-8.


Den andra matchen i grupp B utspelade sig mellan turneringens andra koreanska lag, Gosu som ställdes mot det lite mer rutinerade laget Vici Gaming från Kina. Matchen blev lite jämnare än den föregående. Efter en otroligt starkt CT-sida av Gosu hade de 12 rundor när lagen bytte sida på Inferno. Matchens historia skiftade då lite om. Det blev istället kineserna som tog kommando över kartan och lyckades skapa en spännande match. Trots deras tappra försök var det dock koreanerna som lyckades stänga matchen med 16-12.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..