×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Renegades och Grayhound går vinnande ur första omgången i den asiatiska minorn

1
Den första omgången av grupp A i den asiatiska minorn är färdigspelad och de är de australiensiska lagen som går starkt ut. Lagen kommer nu möta varandra i vinnarmatchen senare idag.
Australiens stolthet, Renegades, startade av den asiatiska minorn genom att möta israeliska Aequus Club. Matchen spelades på Inferno och man kunde se direkt att det var australiensarna som var det bättre laget. De lyckades få med sig 13 rundor på sin CT-sida och kunde fortsätta den starka starten genom att vinna pistolrundan på den andra halvan. Trots att de förlorade rundan därpå kunde de i sin tur vinna rundan därefter och tillslut avsluta matchen med 16-7.


I den andra matchen var det turneringens andra australiensiska lag, Grayhound Gaming, som skulle ställas mot CyberZen. Denna matchen, som utspelade sig på Overpass, blev något jämnare. Grayhound vann första rundan men förlorade rundan därefter samt de tre rundorna som följde. Det kinesiska laget lyckades dock endast ta två rundor till efter det och halvan slutade 9-6. I den andra halvan fortsatte australiensarna på den vägen och kunde avsluta matchen med 16-10. Mycket tack vare Chris "Dexter" Nong som lyckades få hela 27 frags.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..