×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Endast en svenskmatch idag — Red Reserve ställs mot AGO

1
Ikväll spelas en svenskmatch. Återigen är det laget fyllt av inhoppare, Red Reserve, som spelar en match i United Masters League. Denna gången möter de polska AGO.
Efter en vecka fylld av minors och iBUYPOWER Masters är det nu återigen dags för lite online-CS. På den svenska sidan ser vi idag Red Reserve spela ännu en match i United Masters League. Trots lagets senaste problem med spelare har de fortfarande hållit en stabil plats i toppen av ligan. Just nu ligger de på en andraplats, fyra poäng bakom Sprout.

Dagen till ära ställs de mot AGO Esports som inte har en lika säker plats i ligan. Det polska laget ligger just nu på en sjundeplats i ligan, två platser över slutspelssträcket. De ligger dock på samma poäng som de två lagen under dem, HAVU Gaming och Tricked Academy. Red Reserve kommer återigen spela med Adil "ScreaM" Benrlitom och Kevin "HS" Tarn. Laget har nu spelat med dessa två inhoppare i snart två veckor.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..