×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Liquid vinner iBUYPOWER Masters 2019

1
Årets första turneringen, iBUYPOWER Masters 2019, har kommit till sitt slut. Segrande ur turneringen går Team Liquid efter att ha besegrat världsettorna Astralis på tre kartor.
Årets första och kanske mest problemfyllda är nu slut. Finalen spelades föga förvånande mellan Astralis och Team Liquid. Båda lagen gick vinnande ur sina respektive grupper utan större problem och gick därmed direkt till semifinal. Turneringens svenskhopp, Fnatic, tog an Liquid i den första semifinalen. Trots en vinst på övertid på den andra kartan, Mirage, så kunde svenskarna inte stoppa amerikanerna som vann semifinalen 2-1. Astralis fick i sin semifinal möta Ghost Gaming som precis plockat in Ryan "freakazoid" Abadir i laget. Den matchen blev inte lika spännande då Astralis lyckades vinna matchen med 2-0, 16-2 på Train och 16.14 på Inferno.

Nu återstod endast finalen och det var danskarna som startade starkast. De krossade Liquid på första kartan, Inferno, med hela 16-4, trots att det var amerikanernas kartval. Astralis startade även starkt på sin egna karta, Dust2. Efter en förlorad pistolrunda lyckades de vinna fem rundorna därpå. Då tog sig dock Liquid i kragen och vann åtta rundor på raken. De förlorade den sista rundan på första halvan men vann efter det de sex rundorna därefter och hamnade på 15 rundor. Astralis började komma tillbaka och vann fem rundor för sig själva men tillslut kunde Liquid stänga kartan med 16-11.

Nu återstod endast Overpass och återigen var det Astralis som startade starkt. De lyckades på sin CT-sida vinna sju raka rundor innan Liquid tog två för sig själva. Halvan slutade 9-6 i danskarnas favör. När lagen bytte sida så gjorde även rundorna det. Nu var det istället Liquid som lyckades vinna sex rundor på raken. När Astralis väl tog en runda tog Liquid rundan därpå och förstörde danskarnas ekonomi. Kartan slutade tillslut 16-11 till amerikanerna och säkrade 100 000 dollar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..