×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Avangar vidare till majorn — Gambit utslagna

1
Det första laget att gå vidare från CIS-minorn till årets första major är Avangar efter en 2-1-vinst mot Winstrike. Tidigare under dagen fick vi även se Gambit åka ut mot Team Spirit.
Lördagen började med lower bracket-finalen av CIS-minorn. Matchen utspelade sig mellan Team Spirit och favorit-tippade Gambit Esports. Matchen började på Spirits kartval, Mirage. Detta kunde man också se. De förlorade endast fem rundor på sin T-sida och när lagen väl bytte sida så vann Gambit endast pistolrundan och rundan därpå, 16-7 till Spirit. Den andra kartan, Overpass, blev en jämnare affär. I halvtid stod det 9-6 till Spirit som vann pistolrundan och de två rundorna därefter. Nu såg det dock ut som att Gambit hade tagit sig i kragen. De vann fem raka rundor, förlorade en och vann sen två till på raken. Det var dock den sista rundan Gambit fick i CIS-minorn, 16-13 och därmed 2-0 till Spirit.

I upper bracket-finalen fick vi se Winstrike Team ställas mot Avangar. Avangar kunde plocka upp sitt egna kartval, Dust2, väldigt enkelt med 16-6. Kartan efter det, Train, blev precis som i den förra matchen, spännande. Kartan utspelade sig som Train ofta gör, CT-fokus. Den första halvan slutade 11-4 i Avangars favör men det räckte inte till när Winstrike plockade hem kartan med 16-14. Sista och avgörande kartan blev Mirage. Avangar hade kontroll under hela kartan. Winstrike överraskade lite under sin CT-sida när de valde att spela med tre stycken AWP. Detta räckte dock inte till och Avangar plockade hem kartan med 16-7 och tog sig därmed vidare till majorn.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..