×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

North och ENCE till upper bracket-final i Katowice

1
Den europeiska minorturneringen fortsätter att bjuda på storspel efter att North och ENCE avancerat till upper bracket-finalen efter vinst mot Vitality respektive Valiance. De förlorande sidorna möts i lower bracket-final.
Minorturneringarna för IEM Katowice 2019 är i full gång och idag började slutspelsfasen av den europeiska portionen. Först ut var ett möte mellan Team Vitality och North, en serie som tog sin start på Norths kartval Nuke. Det började dock inte bra för kartväljarna då de vid halvtid låg under med 4-11. Ett starkt försvar in på andra halvan tog dock tillbaka danskarna in i matchen som slutade 16-14 till dem. Vitality hade valt Dust2 som sin karta, och det med all rätt. När halvtidssignalen löd ledde fransoserna med hela 10-5 innan de tog över rollen som försvarare. De väntade sig dock inte ett aggresivt anfall och North vände, för andra gången under seriens gång, på steken för att ta det hela vägen i mål med 16-12.

ENCE Esports tog sig an turneringens uppstickare, Valiance, i den andra semifinalen. Först ut var Dust2 och trots att det var den finska sidans kartval var det Nemanja "huNter" Kovač och hans lagkamrater som ledde med 10-5 när det var dags för sidbyte. De lyckades inte göra en North och vända på kakan, utan förlorade kartan med 9-16. Mirage var aningen jämnare och vid halvtid ledde ENCE med 8-7. Den finska sidan gav igen för att deras motståndare tog hem deras karta genom att stänga Valiance kartval med 16-11. Serien avslutades på Train där ENCE började som anfallare. Vid halvtid låg de i ledning med 9-6, en ledning de inte släppte under andra halvlek och de kunde slutligen avsluta serien med 16-9.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..