×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Gambit och Avangar vidare till slutspel i Katowice

1
Efter en hektisk dag står Gambit Esports och Avangar slutspelsklara i CIS-minorn på plats i Katowice, Polen. Under dagen fick Nemiga, Runtime, Syman samt Pro100 resa hem.
Den andra dagen av CIS-minorn i Katowice, Polen, rivstartade med att Gambit Esports och Pro100 skickade hem Nemiga Gaming respektive RuntimeGG. Detta placerade Gambit och Pro100 i avgörandet mot Syman Gaming samt Avangar.

Gambits möte med Syman gick av stapeln på de senare nämndas kartval, Mirage, där de satte direkt press på de tidigare majormästarna. Syman stängde kartan med 16-7. Gambit hade valt Dust2 som sin karta, och det med all rätt eftersom de fullkomligt krossade sina motståndare med hela 16-2 för att kvittera. Avgörandet tog plats på Train där Gambit satta ner foten med 16-10 för att säkra sin plats i slutspelsträdet.

Matchen mellan Pro100 och Avangar gick aningen snabbare förbi. Serien tog sin start på Pro100s kartval, Inferno, som visade sig bli jämn. När halvtidssignalen löd ledde Avangar med knappa 8-7, en ledning de lyckades konvertera till en vinst under andra halvlek och de stängde kartan med 16-13. Dust2 stod på agendan och, trots att det var Avangars kartval, var det ingen lätt match. När det var dags för sidbyte ledde Pro100 med 10-5, en ledning de tappade i andra halvlek och Avangar kunde kvittera för att sedan stänga kartan med 16-12.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..