×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

ENCE och Vitality direkt till slutspel i den europeiska minorn

1
Den europeiska minorturneringen i Katowice, Polen, avslutade sin första dag med två slutspelsklara lag. Direkt till semifinalspel gick ENCE Esports och Team Vitality.
Dagen började bra för Team Vitality och Valiance som inledde med vinst över Optic Gaming respektive Mousesports. Vinnarmatchens första karta var Mirage, Valiance kartval, som visade sig bli en rysare. Vid halvtid stod det 8-7 till Valiance, något Vitality tog tillbaka i nästkommande halva. Kartan gick till övertid och den franska sidan lyckades stänga den med 19-15. Trots ett tight möte fram till halvtid på Vitalitys kartval, Inferno, stängde Valiance med 16-11 för att pusha serien till en tredje och avgörande karta. Avgörandet tog plats på Dust2 där Vitality var överlägsna Nemanja "huNter" Kovač och hans lagkamrater. Den franska sidan slog sig direkt till semifinal med 16-4, 2-1 i kartor, där de kommer att möta andraplatstagarna i grupp B.

I grupp B var det ENCE Esports och Windigo Gaming som fick en bra start genom att vinna sina inledande matcher mot Ex-Space Soldiers respektive North. Väl i vinnarmatchen ställdes lagen mot varandra i turneringens första bäst av tre-match med start på den finska sidans kartval, Mirage. Redan vid halvtid såg det bra ut för Aleksi "allu" Jalli och hans lagkamrater, som ledde med 11-4 vid sidbyte. Efter sidbytet tog Windigo igen ett antal rundor, men ENCE lyckades stänga kartan med 16-12. Näst upp var Inferno, en karta Windigo aldrig lyckades få grepp om och den slutade med det dominanta resultatet 16-3 till ENCE.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..