×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Winstrike och Spirit vidare till slutspel i CIS Minor

1
De första omgångarna av CIS Minor är färdigspelade och de första två lagen har tagit sig vidare till slutspelet. Från grupp A blev det Team Spirit som blev det första laget till slutspel samtidigt som Winstrike avancerade från grupp B.
Team Spirit fick sig än svårare start än väntat i den östeuropeiska minorn. De började turneringen med att möta det vitryska laget Nemiga Gaming. Matchen som utspelades på Mirage gick hela vägen till övertid som Spirit tillslut kunde plocka hem 19-15. I vinnarmatchen fick de möta Syman Gaming som överraskade i sin första match genom att slå Gambit Esports på Train med 16-12. Denna matchen blev dock betydligt lättare för Spirit som kunde plocka hem matchen med 2-0 i kartor, 16-11 på Dust2 och 22-18 efter dubbel övertid på Mirage

I grupp B var det ryssarna i Winstrike Team som blev första laget till slutspel. De började turneringen med att krossa RuntimeGG med 16-6 på Dust2. Vinnarmatchen startade inte lika starkt för Winstrike förlorade förta kartan, Dust2, med 16-5 mot Avangar. Den andra kartan blev Cache. Där bjöd de på en betydligt jämnare karta som de till och med lyckades plocka hem med 16-13. Den tredje och avgörande kartan blev Train. Winstrike höll sitt momentum från förra kartan och plocka hem kartan med säkra 16-7 trots att de startade på T-sidan kartan, mycket tack vare David "n0rb3r7" Danielyan som slutade på 28 frags.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..