×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Brasilien

Made in Brazil plockar in felps

2
Made in Brazil är nu återigen ett helt brasilianskt lag. In i laget kliver João "felps" Vasconcellos som spelade tillsammans med laget fram till slutet av 2017.
Redan i början av december kom det rykten att Made in Brazil ville göra laget helt brasilianskt igen. Det började med att de officiellt bytte ut Jake "Stewie2k" Yip mot Epitácio "TACO" de Melo och Wilton "Zews" Prado från Team Liquid. Efter det har rykten om vem som blir sista spelaren flugit hej vilt. Nu är det dock slut på ryktena när MIBR offentliggör att de plockar upp Joao "felps" Vasconcellos.

felps spelade för det brasilianska laget under största delen av 2017, när de tillhörde SK Gaming, tillsammans med laget vann han då fem stycken internationella titlar. Han sågs senast i laget under Elague Major Boston där dom åkte ut i semifinalen. Efter detta gick han till Não Tem Como som senare blev INTZ Esports. 22-åringen återvänder nu dock till Brasiliens bästa lag.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..