×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Eleague

Eleague offentliggör Eleague CS:GO Invitational 2019

1
Eleague återvänder till Counter-Strike: Global Offensive i slutet av januari med en fyra lag stor turnering i Atlanta, USA med en prispott på 150 000 dollar. På plats kommer vi att få se Faze Clan, BIG, Complexity och Cloud9.
Mellan den 25e och 27e januari kommer vi att få se högkvalitativ Counter-Strike från Eleague. Den amerikanska turneringsarrangören har offentliggjort den mindre turneringen Eleague CS:GO Invitational 2019 med 150 000 dollar i prispotten. Turneringen kommer bestå av två lag från Nordamerika, Cloud9 och Complexity Gaming, samt två lag från Europa, Faze Clan och BIG. Turneringen kommer spelas i ett dubbelt slutspelsformat med bäst-av-tre hela vägen.

Eleague har även offentliggjort vilka som kommer att sätta ton på turneringen. Hela helgen kommer att ledas av Alex "Goldenboy" Mendez medan Jason "moses" O'Toole och Sean "seang@res" Gares. De som kommer att kommentera själva matcherna blir Faceit-duon James Bardolph och Daniel "ddk" Kapadia. Eleague har även sagt att detta inte kommer ersätta deras "Premier"-turneringar utan kommer finnas som ett komplement.


Eleague CS:GO Invitational 2019
Faze Clan
BIG
Cloud9
Complexity Gaming


Sändningsteam
USAAlex "Goldenboy" Mendez (värd)

Jason "moses" O'Toole (analytiker)
Sean "seang@res" Gares (analytiker)

StorbritannienJames Bardolph (kommentator)
StorbritannienDaniel "ddk" Kapadia (kommentator)


Artikelbild: Eleague

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..