×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

freddieb ute ur Red Reserve — hampus bänkad

1
Red Reserve har gått ut med två förändringar till laget. Fredrik "freddieb" Buö är inte längre en del utav av laget och Hampus "hampus" Poser har blivit placerad på bänken.
Den svenska organisationen Red Reserve har valt att göra två förändringar till sitt CS:GO-lag. Fredrik "freddieb" Buö som har varit en del av laget sedan september 2017 då de spelade för Godsent är nu inte längre en del av laget. Organisationen önskar freddieb all succé i framtiden och hoppas att han hittar det hem han "förtjänar".

I samma veva väljer laget även att bänka Hampus "hampus" Poser. Även hampus spelade med laget då de representerade Godsent. Nu efter lite mer än ett år i laget har han blivit placerad på bänken. De skriver i sitt uttalande att de tar emot erbjudanden för spelaren. Laget är nu nere på tre spelare då även valde att bänka Joakim "disco doplan" Gidetun i december. Detta innebär att ingen av orginalmedlemmarna av Red Reserve inte längre är med i den aktiva linan.

2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..