×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Två svenskderbyn i dagens online-CS

1
Ikväll spelas två stycken svenskderbyn i Counter-Strike: Global Offensive. I den ena matchen ser vi André "BARBARR" Möller och kompani i X6tence Galaxy ställas mot Vexed i United Masters League. I den andra ser vi Jonatan "Devilwalk" Lundbergs grabbar från Chaos ställas mot Flow i kvartsfinalen av Pixel.bet Brawl: Nordic vs. Europe.
I dag kommer två stycken online-matcher spelas i CS:GO. Den ena matchen spelas i United Masters League. I den matchen ser vi ett två svensklag som ligger på varsin sida av slutspelsträcket, X6tence Galaxy som ligger på en femteplats och Vexed Gaming som ligger på en tolfte plats. Matchen kommer att vara en match i bäst-av-två kartor. De åtta lagen som placerar sig bäst i ligan tar sig till slutspelet där de fyra bästa lagen tar sig till lan-finalerna som spelas i Osnabrück i Tyskland i slutet av mars. I toppen av ligan ser vi även Red Reserve som ligger på en stadig förstaplats.Det andra mötet spelas i Pixel.bet Brawl: Nordic vs. Europe. Där ser vi kvartsfinalmötet mellan Chaos Esports Club och Flow. Båda lagen presterade bra i sina respektive där Chaos vann sin och Flow placerade sig på en andraplats bakom Izako Boars trots att de hade samma poäng. Dessa två svensklagen är de enda som är kvar i ligan efter att Granit hamnade på en tredjeplats i Flows grupp. Ett av svensklagen kommer nu dock att åka ut efter kvällens bäst-av-tre.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..