×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

ESL offentliggör grupperna och första matcherna för IEM Katowices minors

1
Grupperna för årets första minors har blivit officiella, med detta är även de inledande matcherna bestämda. På den europeiska sidan ser vi Mousesports och Vitality i grupp a medan de nordiska lagen North och Ence båda är placerade i grupp b.
Om exakt en vecka startar både den europeiska och den östeuropeiska minorn. ESL har nu offentliggjort vilka lag som kommer spela i vardera grupp. Detta har de även gjort för både den amerikanska samt asiatiska minorn som startar en vecka senare.

Alla de inledande matcherna i grupperna kommer att vara bäst-av-en medan de resterande kommer att spelas bäst-av-tre. Två lag från varje grupp kommer att gå vidare till ett slutspel som spelas i ett dubbelt slutspelsformat. De två lagen som sedan vinner slutspelet kommer då att gå vidare till första omgången av majorn. Det laget som placerar sig på en tredjeplats i majorn kommer att få en ny chans att kvala in genom "Minor Play-In"

Östeuropeiska minorn

Grupp A

Grupp B

Europeiska minorn

Grupp A

Grupp B

Amerikanska minorn

Grupp A

Grupp B

Asiatiska Minron

Grupp A

Grupp B


Artikelbild: ESL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..