×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

ESL offentliggör grupperna och första matcherna för IEM Katowices minors

1
Grupperna för årets första minors har blivit officiella, med detta är även de inledande matcherna bestämda. På den europeiska sidan ser vi Mousesports och Vitality i grupp a medan de nordiska lagen North och Ence båda är placerade i grupp b.
Om exakt en vecka startar både den europeiska och den östeuropeiska minorn. ESL har nu offentliggjort vilka lag som kommer spela i vardera grupp. Detta har de även gjort för både den amerikanska samt asiatiska minorn som startar en vecka senare.

Alla de inledande matcherna i grupperna kommer att vara bäst-av-en medan de resterande kommer att spelas bäst-av-tre. Två lag från varje grupp kommer att gå vidare till ett slutspel som spelas i ett dubbelt slutspelsformat. De två lagen som sedan vinner slutspelet kommer då att gå vidare till första omgången av majorn. Det laget som placerar sig på en tredjeplats i majorn kommer att få en ny chans att kvala in genom "Minor Play-In"

Östeuropeiska minorn

Grupp A

Grupp B

Europeiska minorn

Grupp A

Grupp B

Amerikanska minorn

Grupp A

Grupp B

Asiatiska Minron

Grupp A

Grupp B


Artikelbild: ESL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..