×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Polska IzakOOO vinner ROG Community Challenge — svenska laget sist

1
Piotr "IzakOOO" Skowyrskis polska ROG-lag säkrade i dagarna ROG Community Challenge-titeln i Sveriges huvudstad. Markus "pronax" Wallstens nordiska lag hamnade sist tillsammans med Chad "SPUNJ" Burchill.
Det blev ingen vinst till Sverige när Asus höll ROG Community Challenge-final i Stockholm, Sverige. Hemmalaget, uppbyggt av Markus "pronax" Wallsten, fick bara lov att spela två matcher under LAN-finalerna — två matcher som båda ledde till förlust. De blev dock inte ensamma på botten, utan Chad "SPUNJ" Burchill med sitt australienska lag gjorde dem sällskap efter att även dem fallit ur sin grupp.

Hela vägen till turneringsfinal gick det brittiska laget, lett av Henry "HenryG" Greer, samt Piotr "IzakOOO" Skowyrski och hans polska lagkamrater. Finalserien började på britternas kartval, Inferno, där de kämpade in i det sista. Den polska sidan låg i ledning med 10-5 när halvtidssignalen löd och kunde stänga kartan med 16-10 i andra halvlek. Näst upp var Mirage, en karta som visade sig snäppet jämnare vid halvtid då IzakOOOs femma ledde med 9-6. Polen stod snart som titelvinnare efter att de stängde Mirage med 16-11 och därmed serien med 2-0.

Slutplaceringar
1. ROG IzakOOO
izak, saju, Sobol, Zorineq, hades
2. ROG HenryG
HenryG, Jak3y, Russ, isk, tudsoN
3-4. ROG HOUNGOUNGAGNE
HOUNGOUNGAGNE, AlluM3tt3, bramz, Misutaaa, MIMII
3-4. ROG ceh9
ceh9, 1mpala, fostar, iDISBALANCE, Art1st
5-6. ROG fl0m
fl0m, retrQ, verde-, jerk, WolfY
5-6. ROG nooky
nooky, ser, delkore, s1las, devraNN
7-8. ROG SPUNJ
SPUNJ, Misfit, pl1xx, Riko, Rgpenguin
7-8. ROG pronax
pronax, DH, Ex6poN, walterP, Mazzo


Artikelbild: Asus ROG

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..