×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kanada

Spacestation plockar in gMd

1
Det amerikanska laget Spacestation har offentliggjort att de plockar in Anthony "gMd" Guimond som sin femte spelare. Kanadensaren har tidigare agerat inhoppare för laget i båda Starseries season 7-kvalet samt kvalet för den amerikanska minorn.
Den kanadensiska spelaren Anthony "gMd" Guimond har anslutit sig till Spacestation Gaming. 17-åringen fyller platsen som tidigare hölls av Gage "Infinite" Green som laget valde att sparka på grund av hans tidigare beteende när det ryktades att han var på väg till Cloud9.

gMd har tidigare spelat för lag som Rogue och Torqued. Han hjälpte även Ghost Gaming att kvalificera sig till WESG World Finals under slutet av 2018. Trots kanadensaren starka spel i de olika lagen har han inte hittat en stabilt hem. Detta får han nu istället i Spacestation.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..