×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Banned4cheating vinner Ninjat Winter 2019 över Mangomix

1
Ninjat Winter 2019 är över och vinsten i Counter-Strike: Global Offensive gick till Banned4cheating. Laget kammade hem titeln i Ystad efter en het final mot Mangomix.
Under helgen säkrade Banned4cheating hem titeln i Ystad, Sverige, under Ninjat Winter 2019. Laget, bestående av bland andra den tidigare Fnatic Academy-spelaren Alexander "AlekS" Andersson, vände hemåt med 5 M2-möss från Xtrfy samt 25 000 svenska riksdaler medan andrapristagarna i Mangomix fick varsin Xtrfy GP1 XL-musmatta.

Finallagen tog sig hela vägen till avgörandet som skulle ske i en serie på upp till tre kartor. Den inledande kartan, Mirage, var minst sagt ensidig och Banned4cheatings gick upp i ledning med 1-0 efter att de stängt kartan med 16-3. Näst upp var Cache där Mangomix fann fotfäste, det var dock än en gång AlekS femma som briljerade genom att avsluta med 16-10. Banned4cheating säkrade därmed serien med 2-0 i kartor.

Sverige Banned4cheating vs. Sverige Mangomix
B4C: Nilssonzor, AlekS, siz-, freddyyyw, Twinkey
MM: Skog, LNZ, leumaS, pawn, agoz

Slutplaceringar och prisfördelning
1. Sverige Banned4cheating — 25 000 kronor + 5 Xtrfy M2-gamingmöss
Nilssonzor, AlekS, siz-, freddyyyw, Twinkey
2. Sverige Mangomix — 5 Xtrfy GP1 XL-musmattor
Skog, LNZ, leumaS, pawn, agoz
3. Sverige Ortenskolpojkarna — 5 Xtrfy SC1 USB-ljudkort
Blandfers, eraa, Simex, Toby1, ztr

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..