×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Banned4cheating vinner Ninjat Winter 2019 över Mangomix

1
Ninjat Winter 2019 är över och vinsten i Counter-Strike: Global Offensive gick till Banned4cheating. Laget kammade hem titeln i Ystad efter en het final mot Mangomix.
Under helgen säkrade Banned4cheating hem titeln i Ystad, Sverige, under Ninjat Winter 2019. Laget, bestående av bland andra den tidigare Fnatic Academy-spelaren Alexander "AlekS" Andersson, vände hemåt med 5 M2-möss från Xtrfy samt 25 000 svenska riksdaler medan andrapristagarna i Mangomix fick varsin Xtrfy GP1 XL-musmatta.

Finallagen tog sig hela vägen till avgörandet som skulle ske i en serie på upp till tre kartor. Den inledande kartan, Mirage, var minst sagt ensidig och Banned4cheatings gick upp i ledning med 1-0 efter att de stängt kartan med 16-3. Näst upp var Cache där Mangomix fann fotfäste, det var dock än en gång AlekS femma som briljerade genom att avsluta med 16-10. Banned4cheating säkrade därmed serien med 2-0 i kartor.

Sverige Banned4cheating vs. Sverige Mangomix
B4C: Nilssonzor, AlekS, siz-, freddyyyw, Twinkey
MM: Skog, LNZ, leumaS, pawn, agoz

Slutplaceringar och prisfördelning
1. Sverige Banned4cheating — 25 000 kronor + 5 Xtrfy M2-gamingmöss
Nilssonzor, AlekS, siz-, freddyyyw, Twinkey
2. Sverige Mangomix — 5 Xtrfy GP1 XL-musmattor
Skog, LNZ, leumaS, pawn, agoz
3. Sverige Ortenskolpojkarna — 5 Xtrfy SC1 USB-ljudkort
Blandfers, eraa, Simex, Toby1, ztr

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..