×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

RobbaN stiger ner som coach — antar ny roll i Faze Clan

3
Janko "YNk" Paunović har tagit över rollen som coach i Faze Clan medan Robert "RobbaN" Dahlström kommer att fokusera på sin roll som pappa. Han kommer dock inte lämna organisationen, utan offentliggör senare i januari sin nya roll.
I februari 2016 skrev Robert "RobbaN" Dahlström på som coach för Faze Clan och var en del av den stora ombyggnaden av den nordamerikanska organisationens CS:GO-lag. Ombyggnaden innebar att endast RobbaN och Håvard "rain" Nygaard fick lov att stanna med laget som skulle komma att innehålla bland andra Olof "olofmeister" Kajbjer. Nu har dock sagan nått sitt slut, i alla fall när det gäller 33-åringens coach-position.

Jag blev pappa för andra gången i september och resandet har varit väldigt svårt för mig. Det har varit svårt att vara coach och samtidigt den pappan jag vill vara. Hur som helst så kommer jag att fortsätta att arbeta med Faze. Jag kommer att anta en annan roll som jag kommer att offentliggöra senare i januari, berättar RobbaN i ett uttalande via organisationen.

Under sin tid som coach för det europeiska laget har Faze vunnit ett flertal internationella turneringar, där bland Eleague Premier 2017 samt IEM Sydney 2018 som de vann tillsammans med Richard "Xizt" Landström. Coach-bytet sker bara kort efter att Finn "karrigan" Andersen blivit utlånad till Envy. In i laget, inför IEM Katowice, kommer inhopparen Dauren "AdreN" Kystaubayev samt femmans nya coach Janko "YNk" Paunović.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..