×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Turkiet

Ex-Space Soldiers tar in yam för den europeiska Minorn

1
Den australiensiska spelaren Yaman "yam" Ergenekon kommer att hoppa in för det turkiska laget Ex-Space Soldiers under den europeiska Minorn. Spelaren som under julafton offentliggjorde att han skulle flytta till Europa kommer nu ha chansen att hjälpa ex-Space Soldiers att ta sig till Majorn, IEM Katowice.
Tidigare under denna månad offentliggjorde BIG att de tar in Ismailcan "XANTARES" Dörtkardeş i laget på grund av att Johannes "nex" Maget måste operera sin handled. Detta lämnade Ex-Space Soldiers utan ett fulltaligt lag. Detta har nu lösts genom att den australiensiska spelaren Yaman "yam" Ergenekon hoppar in i laget.

yam, som har turkiska rötter, offentliggjorde på julafton att han kommer att flytta till Europa och att han är öppen att gå med i ett nytt lag. Han har nu chansen att hjälpa Ex-Space Soldiers att ta sig till IEM Katowice, årets första Major genom att hoppa in för laget under den europeiska Minorn. yam har tidigare endast spelat för australiensiska lag som Immunity och Tainted Minds men hade en visit över till USA i ungefär två år tillsammans med Renegades.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..