×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

n0thing hoppar in i Complexity under IEM Katowice

3
Complexity Gaming har gått ut med att de tar in Jordan "n0thing" Gillbert som inhoppare för IEM Katowice. Laget precis plockade upp Ricky "Rickeh" Mulholland har nu en fulltalig femma inför Majorn.
Complexity Gaming har nu en fulltalig femma inför nästa Major, IEM Katowice. De har dock valt att ta in en inhoppare för turneringen i form av Jordan "n0thing" Gilbert. Veteranen som valde att fokusera på streaming efter att Cloud9 släppt han från laget i oktober 2017 kommer nu återigen få agera inhoppare under en stor turnering som han gjorde för Mousesports under ESL One Belo Horizonte.

Detta blir inte första gången som n0thing tar på sig en Complexity-tröja. Han spelade för organisationen i början av CS:GO där de lyckades ta sig till semifinal under den första Majorn, Dreamhack Winter 2013. 28-åringen spelade för organisationen fram till slutet av 2014 när Cloud0 valde att stiga in CS:GO och plocka upp hela det dåvarande Complexity.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..