×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Australien

Rickeh ansluter sig till Complexity

1
Ryktet om vem som skulle fylla yays skor i Complexity Gaming har nu blivit officiellt. Det blir den australiensiska spelaren Ricky "Rickeh" Mulholland som tidigare spelat för lag som CLG och Rogue.
Complexity Gaming har under senaste tiden valt att släppa sin coach Ronald "Rambo" Kim samt valt att bänka två spelare, Bradley "ANDROID" Fodor och Jaccob "yay" Whiteaker. För lite mer en vecka sedan kom ryktet att Ricky "Rickeh" Mulholland skulle ersätta yay i Complexity. Ryktet visade sig vara sant och den australiensiska spelaren ansluter sig nu till laget.

Rickeh flyttade till USA redan 2016 tillsammans med den australiensiska laget Renegades. Efter det fortsatte han sin amerikanska resa i Counter Logic Gaming med blandade resultat innan han gick med i Rogue som spelade med under resten av 2018.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..