×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Storbritannien

ALEX lämnar LDLC

1
Ryktena om att Vitality siktar in sig på Alex "ALEX" McMeekin verkar allt mer sanna efter att den brittiska spelaren lämnat sin tidigare organisation, LDLC, under fredagen.
Den franska scenen fortsätter att skakas om efter att LDLC offentliggjort att deras kontakt med Alex "ALEX" McMeekin är över. Organisationen tackar den brittiska spelaren via Twitter för lite mer än två år med laget och önskar honom lycka till i nästa del av sin karriär. Under torsdagen började rykten florera kring att ALEX skulle ersätta Vincent "Happy" Schopenhauer i Team Vitality och kort därefter placerades den franska spelaren på bänken. Nu verkar ryktena snart bli sanna efter att ALEX gjort sig redo för lagbyte.

ALEX blev en del av LDLC i april 2016 efter att han blev handplockad av lagets dåvarande lagkapten, Kévin "Ex6TenZ" Droolans. Han är av brittisk härkomst, men är växte upp i Frankrike vilket innebär att han talar flytande franska, vilket gjorde att han snabbt gjorde ett namn för sig i den franska scenen framför den brittiska. Under sin tid med LDLC har ALEX hjälpt laget till vinst under ESWC 2017 under Paris Games Week, PMU Challenge samt ESL Pro European Championship. Han var även en nyckelspelare när laget tog sig till en kvartsfinalplats under IEM Chicago 2018.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..