×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Vitality bänkar Happy

1
Efter bara några få timmars spekulationer står det nu klart att Vincent "Happy" Schopenhauer fått lov att lämna Vitalitys startfemma. Vem som ersätter är ännu oklart, men ryktena pekar på Alex "ALEX" McMeekin.
Ryktena har delvis blivit sanna efter att Team Vitality offentliggjort sitt val att placera Vincent "Happy" Schopenhauer på bänken. Detta blir lagets andra förändringar sedan november då de släppte Philippe "faculty" Rodier från rollen som lagets coach. Förändringarna sker bara dagar efter att laget föll i Starseries i-Leagues sjunde säsongskvalfinal för den europeiska regionen där de mötte Team Spirit i en serie som gick till samtliga tre kartor.

Happy har under sin tid med laget hjälpt femman till vinst under Dreamhack Open Atlanta 2018 samt att kvala till den kommande europeiska minorturneringen inför IEM Katowice 2019. Rykten säger att ersättaren blir Alex "ALEX" McMeekin som skulle komma till laget efter att han hjälpte LDLC till en kvartsfinalplats under IEM Chicago, en turnering som han personligen avslutade med sin karriärs bästa resultat.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..