×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Happy ryktas vara på väg ut från Vitality — ALEX ska ersätta

1
Enligt rapporter till VPEsports är Vitality påväg att göra spelarförändringar. Den som ryktas vara ute ur laget är Vincent "Happy" Schopenhauer som enligt ryktena kommer ersättas av britten Alex "ALEX" McMeekin.
Team Vitality är enligt VPEsports påväg att göra sin andra förändring till laget under deras korta tid tillsammans. Laget, som endast spelat tillsammans i drygt tre månader, vann nyligen Dreamhack Open Atlanta samt kvalade till den europeiska Minorn. Innan laget plockade hem Dreamhack Open Atlanta valde de att ta ut sin dåvarande coach, Philippe "faculty" Rodier, i vad som verkade vara utan någon anledning. De tog då istället in Rémy "XTQZZZ" Quoniam till coach-positionen.

Nu är laget, trots sin relativt starka start, påväg att gör ännu en förändring. Denna gången är det dock en spelare som ryktas vara påväg ut ur laget. Förändringen skulle innebära att Vincent "Happy" Schopenhauer får lämna laget som istället har valt att plocka in Alex "ALEX" McMeekin. Britten, som flyttade till Frankrike när han var tio år, har under den största delen av sin karriär valt att spela med franska lag, senast LDLC som han anslut sig till i början av 2016.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..