×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Rickeh ryktas fylla yays skor i Complexity Gaming

1
Enligt källor till Dust2.us så har Complexity Gaming redan hittar en ersättare för Jaccob "yay" Whiteaker. Den ryktade ersättaren är den australiensiska spelaren Ricky "Rickeh" Mulholland.
Det var bara för några timmar sedan som Complexity Gaming gick ut med att de har valt att bänka spelaren Jaccob "yay" Whiteaker. Enligt ett flertal källor till Dust2.us tycks laget redan har hittat en ersättare. Den påstådde ersättaren är den australiensiska spelaren Ricky "Rickeh" Mulholland. Rickeh har varit bosatt i USA sedan sommaren 2016 då han gick med i det australienska laget Renegades. Efter de sågs han spela i Counter Logic Gaming fram till slutet av av 2017 då han blev placerad på bänken.

Han har under 2018 setts spela med Rogue som han anslöt sig till i slutet av maj. Rickeh åkte under början av december tillbaka till Australien för att förnya sitt visum. Under den tiden fick Rogue spela med en inhoppare, Michael "Uber" Stappels. När Rickeh väl återvände till USA valde Rogue istället att spela med Jesper "tenzki" Plougmann som de nu ryktas ta in på heltid. Complexitys ägare, Jason Lake, gick även ut med att de har varit i diskussioner med Made in Brazil-spelaren Tarik "tarik" Celik men att de ej kommer ta in spelaren innan den första januari.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..