×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Red Reserve plockar in grux — disco doplan bänkad

1
Det svenska laget Red Reserve har offentliggjort att de plockar in Denis "grux" Gutaj. I samband med att grux går in i laget har de valt att bänka den före detta Fnatic-spelaren Joakim "disco doplan" Gidetun.
Red Reserve har valt att bänka Joakim "disco doplan" Gidetun. Den forne Fnatic-spelaren gick med i laget i februari 2017, då laget spelade för Godsent och fortsatte med linan när de gick över till Red Reserve. Detta är Red Reserves tredje förändring till laget på tre månader efter att de plockat in både William "draken" Sundin och Alfred "RuStY" Karlsson.

Den som ersätter disco doplan blirDenis "grux-" Gutaj. 19-åringen som tidigare spelat i Paperplanes ansluter sig nu till organisationen efter att ha agerat inhoppare sedan i början av november. grux säger i Red Reserves pressmedelande att de har något stort på gång med denna lina och att de kommer att utmana topplagen i de nästkommande månaderna.

2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..