×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Heroic missar minorn — här är de avancerande lagen

1
Det blir ingen europeisk minorturnering för svensk-danska Heroic och därmed ingen IEM Katowice-major nästa år. Det slutna kvalet i Nordamerika drabbades av avhopp från ett av de populäraste lagen på grund av att de inte ville spela med inhoppare.
Vägen till IEM Katowice 2019 slutade med förlust mot ENCE Esports i det lägre slutspelsträdet för Adam "friberg" Friberg och hans Heroic. Bland de åtta lag som avancerade till den europeiska minorturneringen finnes, förutom ENCE, Mousesports och Valiance. Även nyformade Team Vitality och dansklagen North samt Optic Gaming säkrade minorplatser. Sist men inte minst avancerade Ex-Space Soldiers .

IEM Katowice Europe Minor 2019
MousesportsWindigo Gaming
Ex-Space Soldiers Valiance
NorthOptic Gaming
ENCE EsportsTeam Vitality

Det nordamerikanska minorkvalet har fortfarande två matcher kvar innan startfältet är färdigställt, men redan nu står bland andra Envy och Eunited klara för att göra de sydamerikanska lagen sällskap. Kvalet drabbades dock av ett avhopp från Old Guys Club, som valde att ge matchvinsten till Furia Esports eftersom de inte ville spela med en inhoppare. Detta innebär även att laget inte kommer att få chansen att coachas av streamern Guy "DrDisrespect" Beahm.

IEM Katowice Americas Minor 2019
EnvyFuria Esports
NRG EsportsEunited
INTZ EsportsImperial Esports
TBDTBD

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..