×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

Grövre förseningar hindrar PLG Grand Slam — första dagen utan sändning

1
Det blir ingen sändning från PLG Grand Slam under torsdagen den 13 december, detta rapporterar hltv.org direkt från Abu Dhabi. Orsaken ska vara serverproblem och grövre förseningar.
Veckans turnering på plats i Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten, har stött på större problem. Hltv.org rapporterar direkt från evenemanget att spelarna kom till arenan först vid 11:00 efter att de fått lov att vänta flera timmar i spelarhotellets lobby. De inledande matcherna skulle börja 08:00 under torsdagsmorgonen, men nu har arrangörerna gått ut med att de inte vet när matcherna kan påbörjas på grund av tekniska problem.

Power League Gaming (PLG), som står bakom eventet, rapporterar via hltv.org att den inledande dagen inte kommer att sändas. Detta innebär att fans inte kommer att få chansen att se de första matcherna, vinnarmatcherna eller vilka fyra lag som kommer att få lov att lämna turneringen redan efter den första dagen. Orsaken till att sändningen dragits in ska vara den grova förseningen som skett samt serverproblem.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..