×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Luminosity plockar upp boltz — ersätter yel

1
Det brasilianska laget Luminosity Gaming har offentliggjort att de plockar up den före detta Made in Brazil-spelaren Ricardo "boltz" Prass. Spelaren som som varit bänkad i MIBR i fyra månader ersätter nu Gustavo "yeL" Knittel i laget.
För lite mindre än två veckor sedan släppte Made in Brazil den bänkade spelaren Ricardo "boltz" Prass. Den brasilianska spelaren har nu hittat ett nytt hem i Luminosity Gaming. Detta blir den fjärde förändringen organisationen gör till sitt lag på åtta månader. Den som får lämna plats för boltz blir Gustavo "yeL" Knittel som spelade i laget i två år.

Luminosity har på den senaste tiden haft blandade resultat. De lyckades ta sig långt under Dreamhack Open Atlanta men förlorade mot Team Vitality finalen. I slutet av oktober och början av november misslyckades de dock ta sig ut ur gruppen under IEM Chicago och att kvala till Dreamhack Open Winter, där de i kvalet förlorade mot Bravado. Luminosity kommer nu att försöka göra ett större avtryck på scenen med boltz i laget.

Luminosity Gaming

Ricardo "boltz" Prass
Henrique "HEN1" Teles
Lucas "steel" Lopes
Lucas "LUCAS1" Teles
Gabriel "NEKIZ" Schenato

Rafael "zakk" Fernandes (coach)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..