×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike

MIBR ryktas byta Stewie2K mot TACO och zews — tarik och YNK ute ur laget

1
Under gårdagen rapporterade ESPN att Made in Brazil kommer att göra ett byte med Liquid. Bytet skulle innefatta att Epitácio "TACO" de Melo och Wilton "Zews" Prado går till det brasilianska laget medan Liquid i sin tur får Jake "Stewie2K" Yip. Även Tarik "tarik" Celik och Janko "YNK" Paunović är påväg ut.
Made in Brazil är nu påväg att bli ett helt brasilianskt lag, enligt källor till ESPN. Den beryktade spelarändringen skulle innebära att Epitácio "TACO" de Melo återvänder till sina gamla lagkamrater tillsammans med Wilton "Zews" Prado. De två brasilianarna som just nu representerar Team Liquid kommer ersättas av MIBR-spelaren Jake "Stewie2k" Yip som gick med i MIBR i mars.

Detta skulle även betyda att Tarik "tarik" Celik, som gick med i MIBR i juli, just nu är utan lag, utan istället är placerad på "transfer list". Innan MIBR tog in analytikern Janko "YNk" Paunović till laget så spelade de utan en coach i två år, då med zews. Om ryktena stämmer kommer då också YNK vara ute ur laget för att göra plats för zews.

Enligt källor till VPEsports kommer även den mytomspunne Vito "kNgV" Giuseppe att ansluta sig till MIBR. Den brasilianska spelaren var tidigare en del av Immortals, Made in Brazils moderbolag, under 2017 innan det laget blev upplockade av 100 Thieves. Laget blev dock släppta på grund av dåligt beteende Innan de han spela en match med den nya organisationen. kNgV publicerade under förra veckan en ursäkt på Twitter om sitt uppförande under tiden han representerade de två olika organisationerna. Ett hinder är dock spelarens ryktade visa-problem, huruvida dessa är lösta eller inte är okänt.

Andra källor till VPEsports har även rapporterat att MIBR är intresserad av den unge spelaren Kaike "kscerato" Cerato från Furia Esports. Den endast 19 år gamla spelaren som spelar en passiv lurker-roll har enligt källor väckt intresse hos Gabriel "FalleN" Toledo och kompani. Huruvida det blir kNgV eller 19-åringen är okänt men MIBR är tydligen i samtal med båda.

Dessa förändringar kommer dock inte påverka Made in Brazils lag under helgens Blast Pro Series i Lissabon. Laget kommer då istället spela med en inhoppare i form av Braxton "Brax" PierceFernando "fer" Alvarenga kommer att genomgå en öron-operation. Detta kan dock bli den sista turneringen för de två amerikanska spelarna i laget, Stewie2K och tarik.

Lagen kommer se ut som följande om ryktena stämmer:


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..