×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Represent splittras — b0den, elo, WolfY stannar i Lilmix

3
Den svenska femman innehållande bland andra Fredrik "elo" Annerström och Jonathan "b0den" Bodenmalm kommer inte att representera Represent Gaming under den kommande säsongen. Två av spelarna söker sig vidare medan resterande fokuserar på att bygga Lilmix.
Efter bara ungefär fyra månader under Represent Gaming har den svenska femman gått skilda vägar, detta offentliggjorde spelarna under tisdagen via Twitter. Laget har under sin tid med organisationen deltagit i ESEA Advanced samt vann Lanbit Light på plats i Kungsbacka, Sverige. Samtliga spelare står nu utan kontrakt och betraktas som "free agents".

Sebastian "kaktus" Leijen och Lukas "MistFire" Poromaa har båda gått ut med att de söker nya lag inför den kommande säsongen medan Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm skriver att han kommer att fokusera på Fragleague samt Elitserien tillsammans med Lilmix. Fredrik "elo" Annerström och Adam "WolfY" Andersson har inte gjort någon uppdatering, men antas fokusera på Lilmix tillsammans med b0den.

Samtliga spelare är nu "free agents"

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..