×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite sänder Blast Pro Series Lisbon på svenska

4
Fragbite kan nu stolt presentera att vi kommer att göra den svenska sändningen av Blast Pro Series Lissabon. Sändningen kommer att gå i samma känsla som vår tidigare sändning av Blast Pro Series Copenhagen men denna gången med ännu bättre kvalité.
På fredag är det dags för den fjärde upplagan av Blast Pro Series som denna gången spelas i Portugals huvudstad Lissabon. Vi på Fragbite kan nu stolt presentera att vi tillsammans med Philips Oneblade, Black Molly Entertainment, Samsung, Löfbergs och Svenska Spel Poker kommer att sända hela turneringen på svenska. Precis som under Blast Pro Series Copenhagen så kommer vi att ha en sändning som erbjuder originellt innehåll på svenska.

Sändningen kommer att vara i sann "de_couch"-anda. En mer bakåtlutat stream med fokus på skönt häng och bra CS. Vi kommer att följa det enda hela svensklaget på turneringen, Ninjas in Pyjamas, och deras väg mot pokalen. Denna gången har vi också lagt ett extra krut på produktionen och kommer att kunna erbjuda en sändning i full hd, 1920x1080, samt 60fps.

Sändningen kommer att ha ett par profilstarka människor som leder oss genom turneringen. Vilka dessa är kommer vi att offentligöra senare under veckan men det handlar om en majorvinnare, en av Sveriges, om inte världens, skarpaste cs-hjärnor och legendarer inom den svenska CS-scenen.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..